Găzduim evenimente memorabile

Unde fiecare ocazie strălucește: nunți, botezuri, evenimente private, corporative și sărbători de neuitat!

Ocazii deosebite

Găzduiește-ți evenimentul la Pensiunea Casa Bună

La Pensiunea Casa Bună, evenimentul tău nu este doar o ocazie; este un tablou pe care pictăm experiențe de neuitat. Situată în inima naturii, Pensiunea Casa Bună este alegerea principală pentru orice tip de eveniment, de la cel intim la cel grandios. Angajamentul nostru pentru excelență și servicii personalizate asigură că fiecare moment al evenimentului tău este perfect.

14 camere

Paisprezece camere elegant mobilate, concepute pentru confort, intimitate și un sejur luxos.

Bar & Restaurant

Preparate excepționale și o selecție variată de băuturi într-o atmosferă sofisticată.

Piscină în aer liber

Piscină liniștită în aer liber cu șezlonguri, perfectă pentru relaxare.

2 terase

Două terase spațioase care oferă vederi uluitoare, ideale pentru evenimente.

Spa

Tratamente spa luxoase pentru relaxare supremă și reînnoire într-un cadru seren.

Loc de joacă pentru copii

Loc de joacă sigur pentru copii, asigurându-vă că șederea lor este la fel de plăcută ca a voastră.

Planificare fără griji

Nunți

Trăiește-ți nunta de vis într-un decor care este pur și simplu magic. Locația noastră oferă un fundal pitoresc pentru jurămintele tale, preparate excepționale pentru invitații tăi și un serviciu impecabil pentru a asigura că fiecare moment este orchestrat frumos. Lăsați-ne să transformăm ziua nunții dumneavoastra într-o amintire eternă.

  • Decoruri fermecătoare
  • Catering gourmet
  • Planificare personalizată
Începuturi Pline de Bucurie

Botezuri

A întâmpina un nou membru în familie este un moment de bucurie și anticipare fără egal. La Pensiunea Casa Bună, ne specializăm în crearea petrecerilor pentru bebeluși la fel de unice și prețioase ca micuțul care urmează să vină. De la decoruri elegante la un meniu personalizat care să satisfacă poftele viitoarei mame, fiecare aspect al sărbătorii tale este conceput pentru a crea o atmosferă de căldură, dragoste și entuziasm pentru viitor.

Evenimente personalizate pentru Tine

Evenimente Private

Transformă-ți momentele personale în sărbători grandioase. Pensiunea Casa Bună oferă un cadru exclusiv pentru evenimente la fel de unice ca tine.

Îmbunătățește Dinamica Echipei Tale

Evenimente Corporate

În lumea afacerilor, care se mișcă rapid, promovarea unei echipe unite este cheia succesului. Pensiunea Casa Bună oferă un cadru dinamic pentru întâlniri de team building care inspiră colaborarea, creativitatea și camaraderia.

Contactați-ne
Telefon: +40 720 054 328
Email: office@pensiuneacasabuna.ro

Scrieți-ne un mesaj:
Întrebări Frecvente
Contactați-ne prin telefon, email sau formularul de contact de pe site-ul nostru. Vom discuta despre necesitățile dumneavoastră, vom verifica disponibilitatea și vă vom ghida prin procesul de rezervare.
Cu siguranță! Încurajăm vizitele la fața locului. Vă rugăm să aranjați o întâlnire pentru un tur personalizat al facilităților noastre.

Locația noastră versatilă este perfectă pentru nunți, evenimente corporative, petreceri private și ocazii speciale. Fiecare eveniment este personalizat pentru a îndeplini nevoile dumneavoastră unice.

Da, locația noastră oferă 14 camere luxoase pentru confortul oaspeților dumneavoastră. Vă rugăm să întrebați despre disponibilitate și tarife atunci când rezervați evenimentul.

Da, avem catering gourmet intern cu opțiuni de meniu personalizabile pentru fiecare gust și necesitate dietetică.

Da, oferim spațiu amplu de parcare pentru oaspeții care sosesc cu mașina.

Deși oferim o gamă completă de servicii interne, suntem deschiși la furnizori externi. Vă rugăm să discutați cerințele dumneavoastră cu echipa noastră de planificare a evenimentelor.

Camere
Restaurant
Evenimente
Close