Evenimente Speciale

Evenimente găzduite de Pensiunea Casa Bună

Evenimente Speciale la Casa Bună
Descoperă Magia Sărbătorilor și a Momentelor Unice
Rezervare telefonică

+40 720 054 328

La Pensiunea Casa Bună, evenimentele speciale prind viață într-un cadru de neuitat, fiecare sărbătoare fiind o reflectare a pasiunii și dedicării noastre pentru a oferi experiențe memorabile.

Fiecare eveniment la Casa Bună este o promisiune a calității, confortului și a momentelor pline de bucurie.

Romance Above the Clouds

Valentine's Day

Sărbătorește dragostea în cadru fermecător al Casei Bună, unde oferta noastră specială de Ziua Îndrăgostiților oferă o experiență intimă și memorabilă pentru tine și persoana iubită.

Pe fundalul romantic al priveliștilor noastre de pe colină, evenimentul noastru de Ziua Îndrăgostiților include o cină gourmet, pregătită cu dragoste și grijă de bucătarii noștri talentați.

Bucură-te de o seară magică sub stele pe terasa noastră sau în îmbrățișarea caldă a restaurantului nostru, completată cu accente romantice pentru a face seara ta cu adevărat specială. Este oportunitatea perfectă pentru a crea amintiri de neuitat alături de jumătatea ta.

O Călătorie Culinară la Casa Bună

Brunch

Pensiunea Casa Bună devine destinația ideală pentru cei care doresc să se bucure de un brunch excepțional. Cu o selecție bogată de preparate culinare, de la micul dejun englezesc clasic la delicatese locale și internaționale, brunch-ul nostru este conceput pentru a satisface toate gusturile.

Celebrarea Feminității cu Rafinament și Eleganță

8 Martie

La Pensiunea Casa Bună, dedicăm ziua de 8 Martie celebrării eleganței, curajului și splendorii feminității. Vă invităm să participați la evenimentul nostru special, conceput pentru a omagia fiecare femeie printr-o serie de gesturi atente, surprize încântătoare și momente de răsfăț de neuitat.

Sărbatori Magice la Pensiunea Casa Bună

Crăciun

Pensiunea Casa Buna te invită la un eveniment de Crăciun magic, care promite să fie de neuitat. Într-un cadru pitoresc, evenimentul nostru îmbină farmecul tradițional cu eleganța contemporană. Bucură-te de o seară preparate delicioase, melodii armonioase și ospitalitate autentică, care capturează spiritul Crăciunului. Lasă Pensiunea Casa Buna să fie decorul amintirilor tale prețioase de sărbătoare.

Get in touch
Contact Us

Contactează-ne pentru a-ți face rezervarea la unul dintre evenimentele pe care le organizăm.

+40 720 054 328
office@pensiuneacasabuna.ro

Close