Spații fermecătoare

Fiecare cameră își spune propria poveste

Alegeți dintr-o colecție diversă de camere unice, fiecare cu sufletul și farmecul său propriu.

Fiecare cameră de la Pensiunea Casa Bună are:
Pat extra confortabil (king size) – Duș cu cabină de duș – TV Smart – Aparat de cafea Nespresso – Facilități pentru ceai – Aer condiționat – Utilizare gratuită a zonei de spa – Halate de baie și papuci de lux – Uscător de păr

Check In: 15:00
Check Out: 11:00

Azure Bliss

Parter · Camera #1

Albastrul simbolizează seninătatea și stabilitatea, este culoarea mării și a cerului, creând un spațiu de introspecție liniștită și relaxare.

Noir Escape

Parter · Camera #2

Griurile elegante întâlnesc accente îndrăznețe de roșu ruginiu, creând o atmosferă sofisticată. Această cameră combină modernitatea cu o vibrație serioasă, distinsă.

Amsterdam Retreat

Parter · Camera #3

Pășește într-un refugiu liniștit unde nuanțele blânde și accentele aurii creează un retreat pașnic, evidențiat de o hartă artistică aurie a Amsterdamului, perfect pentru relaxare și contemplare.

Lavender Vista

Parter · Camera #4

Un amestec armonios de lavandă și tonuri pământești, accentuat cu portocaliu vibrant, creează o atmosferă liniștitoare, dar energică, completată de modele geometrice captivante pentru o ședere unică.

Royal Blue

Parter · Camera #5

Această cameră îmbină nuanțele de albastru cu accente aurii, creând un spațiu luminos și elegant perfect pentru relaxare și confort.

Emerald Oasis

Parter · Camera #6

Porniți din această cameră într-o explorare a lumii, cu tonuri pământești și detalii fine ce conturează o hartă mondială aurie. Spațiul creează un decor ideal pentru vise de călătorii și momente de repaus.

Golden Retreat

Parter · Camera #7

Această cameră captează esența toamnei cu pereți în nuanțe bogate de roșu și accente calde, oferind un ambient primitor și confortabil.

Mossy Sage

Etajul 1 · Camera #8

Un loc unde lumina întâlnește confortul, cu pasteluri moi și detalii elegante. Încoronat de un tavan de lemn, spațiul oferă un sentiment de căldură, perfect pentru relaxare și inspirație.

Grey Serenity

Etajul 1 · Camera #9

Această cameră emană o atmosferă calmă și relaxantă, datorită tonurilor de gri și a mobilierului elegant. Tavanul înalt conferă spațiului o senzație de deschidere și libertate, perfect pentru momente de odihnă și reflecție.

Minty Heaven

Etajul 1 · Camera #10

Camera te întâmpină cu o atmosferă plină de prospețime și rafinament. Culorile pastelate ale pereților se întrepătrund armonios cu accentele geometrice moderne, creând un cadru plin de viață și stil. Tavanul înalt din lemn amplifică senzația de spațiu și libertate, iar piveliștea panoramică oferă un cadru idilic pentru a te bucura de momente de liniște și contemplare.

Golden Rose

Etajul 1 · Camera #11

Îmbrățișează eleganța într-o cameră unde rozul pastel ușor și aurul strălucitor armonizează cu splendoarea purpurie regală, stabilite pe fundalul tavanelor de lemn înalte și al vederilor panoramice vaste.

Mystic Harmony

Etajul 1 · Camera #12

Experimentează o oază de confort într-un spațiu unde tonurile liniștitoare de gri întâlnesc căldura accentelor roșii ruginii. Tavanul înalt de lemn adaugă o notă de grandoare, învăluind camera într-o atmosferă de eleganță serenă și invitându-vă să vă relaxați.

Majestic Topaz

Etajul 1 · Camera #13

Pășește într-un refugiu al liniștii, unde nuanțele serene de albastru se îmbină fără cusur cu accente de aur sub un vast tavan înalt, pe fundalul unui decor liniștit albastru pentru o evadare de vis.

Aqua Dream

Etajul 1 · Camera #14

Descoperă un refugiu răcoros unde nuanțele deschise de verde evocă prospețimea unei lagune serene, completate de modele geometrice care adaugă o notă modernă. Tavanul înalt adaugă un sentiment de spațialitate, completând acest sanctuar liniștitor.

Comfortable stay experience
Most popular facilities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

 • Room Service
 • Air Conditioning
 • Smart TV
 • Bathrobes
 • Furnished Balcony
 • Daily Housekeeping
 • Laundry Service (extra charge)
 • Business Centre
 • Children's Playground
 • Restaurant
 • Bar
 • Outdoor Pool
 • Outdoor Jacuzzi
 • Sauna
Close