Evenimente Private

Rafinament discret și spații personalizabile, serviciu impecabil

Sărbătorește cu Stil: Aniversări cu Priveliste

Aniversări

Sărbătorește-ți ziua specială înconjurat de frumusețea și liniștea Pensiunii Casa Bună. Locația noastră scenică pe un deal pitoresc oferă cadru perfect pentru petreceri de zi de naștere de toate dimensiunile. Fie că este vorba despre o sărbătoare grandioasă sau o adunare mai intimă, restaurantul nostru, barul și terasele oferă o varietate de spații pentru a se potrivi nevoilor tale. Cu opțiuni delicioase de catering și o atmosferă primitoare, ne asigurăm că vei avea o sărbătoare memorabilă de ziua ta și pentru oaspeții tăi.

Aventuri de Neuitat Înainte de Ziua Cea Mare

Petreceri de Burlacie

Începe sărbătorile la Casa Bună, unde locația noastră exclusivistă pe vârful dealului pregătește scena pentru petreceri de burlacie de neuitat. De la activități în aer liber pline de adrenalină la relaxare lângă piscină, locația noastră oferă un amestec unic de aventură și relaxare. Cu cazare confortabilă și spații vibrante precum barul și terasele noastre, promitem un debut epic în viața de căsătorit.

  • Noapte memorabilă cu prietenii într-un cadru exclusiv
  • Locație privată pe vârful dealului cu priveliști uimitoare
  • Experiențe personalizate pentru o petrecere unică
Noi Începuturi într-un Cadru Liniștit

Baby Shower

Întâmpină noi începuturi la Casa Bună, unde cadru nostru liniștit și frumos creează atmosfera perfectă pentru petreceri dedicate bebelușilor. Spațiile noastre primitoare, inclusiv restaurantul și terasele cu priveliști uimitoare, oferă un mediu cald și invitator pentru sărbătorirea sosirii iminente. Ne ocupăm noi de detaliile, de la decorațiuni personalizate la meniuri la comandă, asigurându-ne că este o ocazie încântătoare și fără stres pentru viitorii părinți și oaspeții lor.

Ia legătura cu noi
Contactează-ne

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele evenimentului tău și descoperă cum putem transforma viziunea ta în realitate.

+40 720 054 328
office@pensiuneacasabuna.ro

Close